RTT finale

25 mei 2009
RTT finale

ZWIJNDRECHT - De Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O heeft met haar wedstrijdgroepen meisjes en dames in de in Alblasserdam gehouden finale  Rayon turntoernooi fraaie resultaten geboekt.


De meisjesploeg bestaande uit Merel van Gelderen, Manon, Verboom, Amber Sijsens, Michelle Diender, Anne Nieuwstraten en Emma Deelen wisten met 176,70 pnt, de titel voor zich op te eisen.


Het senioren-team, A-categorie, samengesteld uit Tamara van Deelen, Danielle Kuikman, Sabrina Weijer, Joanna Huisman, Maartje van der Heiden, Petrouscha de Ruyter en Stephanie van Capelle wist met 160,70 pnt. beslag te leggenop het zilver.


In de jeugd-A-categorie kwam O & O uit de samenstelling Femke de Ruiter, Jiska Deelen, Demi van Schelt, Demi van Baar van Slangenburgh, Ilse Visser, Anne Bezemer, Denise Koeleman, Riyonne Oehlers en Renee Verbeek.. Ook deze ploeg turnde een sterke wedstrijd. Echter konden de meisjes niet doordringen tot het ereschavot. Zij eindigden met 160,40 pnt. op de vijfde plaats

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.