Zwaargewonde door steekincident Zwijndrecht

26 mei 2009

ZWIJNDRECHT - Een 51-jarige vrouw uit Zwijndrecht is in de vroege ochtend van 26 mei in haar woonplaats aangehouden, nadat ze haar 69-jarige echtgenoot zou hebben neergestoken. De man raakte hierbij gewond en is naar het ziekenhuis overgebracht. Daar bleek dat er geen vitale delen waren geraakt en dat de verwonding naar omstandigheden meeviel. Aan het steekincident ging een conflict in de relationele sfeer vooraf. De vrouw is in verzekering gesteld en wordt verhoord.
De steekpartij staat los van het andere incident in Zwijndrecht van 25 mei. 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.