winkelverboderbod genegeerd

27 mei 2009

ZWIJNDRECHT - Een 59-jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden omdat hij zich bevond in het winkelcentrum Walburg. Dit gebeurde op dinsdagmiddag 26 mei 2009. De man had een verbod gekregen om in het winkelcentrum te komen. Een kwartier nadat hij dit kreeg kwam hij weer terug en werd daarop aangehouden door een beveiligingsbeambte. Hij is overgedragen aan de politie. Hij is na verhoor heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.