Man twee keer aangehouden voor rijden zonder rijbewijs

29 mei 2009

ZWIJNDRECHT - Een 26-jarige man uit Rotterdam is in de nacht van donderdag 28 mei op vrijdag 29 mei twee keer aangehouden voor rijden zonder rijbewijs. Agenten zagen de bestuurder van een personenauto met zeer hoge snelheid over de Langeweg rijden, waarop zij besloten achter de man aan te gaan. Na een korte achtervolging wisten ze de man op de vluchtstrook langs de A16 staande te houden. Vervolgens bleek de man een volledige rijontzegging te hebben tot augustus van dit jaar en tevens bleek de APK te zijn verlopen. Hierop is de man aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Nadat proces-verbaal was opgemaakt werd de Rotterdammer in vrijheid gesteld. Echter, toen hij het politiebureau verliet, zagen de agenten dat de man gewoon weer weg wilde rijden in zijn auto, die een agent in een parkeervak naast het politiebureau had gezet. Hierop is man opnieuw aangehouden. Zijn auto is in beslag genomen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.