Hyvespagina's kinderen familie drama afgeschermd

30 mei 2009

ZWIJNDRECHT - De Hyvespagina's van de jongen en het meisje die omgekomen  zijn bij het familiedrama, zijn afgeschermd. Alleen vrienden kunnen nog kijken op de pagina's.

Op de pagina's van Dennis en Daniëlle verschenen de laatste tijd meer dan honderd condoleances. Sommige 'krabbels' verwezen naar problemen. ''Alles wat je zei was dus waar en we wilden je soms helemaal niet geloven'', schreef een klasgenoot op de Hyvespagina van de jongen. En op de pagina van het meisje: ''Je moest veel te snel volwassen worden.''
 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.