Wethouder geeft startsein project ondergrondse containers

03 juni 2009
Wethouder geeft startsein project ondergrondse containers

ZWIJNDRECHT - Arie Dost, wethouder Kwaliteit openbare ruimte, hielp vorige week in de Gossaertstraat mee met het graven van een proefsleuf. Hiermee startte de wethouder officieel het grote project 'Ondergrondse containers in Zwijndrecht'. De komende maanden plaatst de gemeente samen met afvalinzamelaar Netwerk ondergrondse containers voor restafval in uw wijk. Deze containers vervangen de bovengrondse verzamelcontainers en de bekende grijze mini-containers. Het graven van proefsleuven is nodig om tot een goede keuze te komen voor de locaties van de ondergrondse containers.

De wijk Nederhoven is het eerst aan de beurt bij het plaatsen van de containers. De voorbereidende werkzaamheden hiervoor zijn in volle gang. Om de komst van de ondergrondse containers aan te kondigen, voert de gemeente in september een campagne.

U kunt volgen in welke fase van het project uw wijk zich bevindt u via www.netwerknv.nl

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.