Groot onderhoud aan brug Havikweg

03 juni 2009
Groot onderhoud aan brug Havikweg

ZWIJNDRECHT - Op 8 juni 2009 start de dienst Wijk van gemeente Zwijndrecht met het vervangen van de asfaltlaag van de fietsbrug over de Devel nabij de Havikweg. Ook wordt op diverse plaatsen het blootliggende wapeningsijzer van de brug behandeld en wordt het brugdek stroever gemaakt. Dit bevordert de veiligheid van de gebruikers van de brug.

Omdat de uit te voeren werkzaamheden gevaarlijk kunnen zijn voor de weggebruikers, wordt de brug volledig afgesloten. Weggebruikers die aan de overkant van de Devel willen komen, maken gebruik van de aangeven omleidingroute via de Laan van Nederhoven, Beethovenlaan en Develpad v.v.

De duur van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. De gemeente verwacht de brug op 12 juni 2009 weer toegankelijk is voor de weggebruikers.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.