Stille tocht en herdenkingsdienst

04 juni 2009
Stille tocht en herdenkingsdienst

ZWIJNDRECHT - Woensdag 03 juni 2009 voorafgaand aan de herdenkingsbijeenkomst in de Develhofkerk, vond er een stille tocht plaats. Dit was een initiatief van enkele bewoners van Boshuizen en een aantal scholieren. De stille tocht starte om 16.30 uur in het Develpark en eindigt om 17.30 uur in de Valkhof. Dit is een zijstraat van de Boshuizen. In deze tocht liepen c.a. 150 tot 200 mensen mee.

De herdenkingsbijeenkomst was in de Develhofkerk een indrukwekkende herdenkingsbijeenkomst waar alleen in de kerk al c.a. 500 mensen aanwezig waren. De 3 omgekomen familie leden stonden voor in de kerk met gesloten kisten. Burgemeester Antoin Scholten wenste de familie namens de gemeente Zwijndrecht rust en kracht toe om het leed te dragen.

Foto's: Ad van herk

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.