Koperdiefstal aan de Lindtsedijk

05 juni 2009

ZWIJNDRECHT - De politie onderzoekt de diefstal van koper. Op vrijdag 5 juni 2009 net na middernacht gingen agenten naar een melding van een verdachte situatie. Een oplettende burger vertelde dat er aan het einde van een doodlopend stuk van de Lindtsedijk in Zwijndrecht een onbekende auto stond. Iemand anders zei dat er twee mannen zich verdacht gedroegen rond de spoorlijn. Politiemensen zagen een man aankomen. Deze bevond zich op verboden terrein. Ze namen de 45-jarige verdachte uit Rotterdam mee. In de auto van de verdachte vonden politiemensen een hoeveelheid koperen leidingen. Deze bleken te komen van de spoorlijn.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.