Vrachtwagen rijdt tegen dak tankstation

05 juni 2009

ZWIJNDRECHT - Een vrachtwagen is woensdagmorgen 3 juni rond 11.00 uur tegen het dak van een tankstation langs de Beneluxlaan gereden.  Het dak van het tankstation raakte zwaar beschadigd.  De vrachtwagen moest worden getakeld en het dak moest opnieuw gestut worden. Het tankstation werd korte tijd gesloten. De 43-jarige vrachtwagenchauffeur verklaarde tegenover de politie dat hij de kortste route wilde nemen en zich daarbij niet realiseerde dat zijn vrachtwagen te hoog was voor het benzinestation. Tegen de chauffeur wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.