Resultaten NK talenten divisies en individueel toestelturnen

08 juni 2009
Resultaten NK talenten divisies en individueel toestelturnen

ZWIJNDRECHT - Dat het jongens- en herenturnen leeft en volop op in de belangstelling staat bleek dit weekend bij de Nederlandse kampioenschappen individueel toestelturnen voor jongens en heren van de talenten, 1ste, 2de en 3de divisie. Tot vijfmaal toe overvolle tribunes in de Zwijndrechtse Develhal. is hiervan het bewijs. Onder auspiciën van de Koninklijk Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) en Gymnastiek Vereniging  O & O werd zaterdags de meerkampfinale geturnd en zondags de toestelfinales.

Op beide dagen streden zo’n drie honderd en vijftig turners in diverse categorieën om het eremetaal. De organiserende thuisclub O & O had dit weekend de nodige troeven in de hand. De O & O- mannen lieten zich niet onbetuigd. In de toestelfinales lagen zij beslag op veertien maal goud, vijftien maal zilver en dertien maal brons. In de meerkampstrijd  kwamen zij tot één maal zilver en zes maal brons.

De  behaalde resultaten zijn:
Tom Feddema – vloer 1ste, ringen en brug 3de, meerkamp 3de,  Sten Richters voltige 2de,  Jordy Hagestein voltige 2de, Remy Makran voltige 1ste,  Thijs Oosterling ringen en rek 2de, meerkamp 2de,  Jelle van Leeuwen sprong 1ste, voltige en brug 3de,  Shaun Roubos brug en rek 1ste, voltige 2de, sprong 3de,  meerkamp 3de, Sander Heikoop rek 1ste, Danny Hamann vloer en sprong 2de, Ralf Uytdehaag ringen 1ste, vloer en voltige 2de, sprong 3de, Ruben van Beelen vloer 3de, Koen van den Ende brug 1ste, Tommie van Waveren brug 2de, meerkamp 3de, Erik Gàl vloer en voltige 1ste, ringen en sprong 2de, meerkamp 3de, Paul Vermeulen sprong 3de, Doron Beuns, ringen en brug 1ste, rek en vloer 3de, meerkamp 3de, John Legen sprong en brug 1ste, vloer 2de, rek 3de,  Bart de Wilde, voltige 2de, sprong 3de, Johan van Schenkhof, brug 2de, rek 3de, Art van Houwelingen meerkamp 3de.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.