Jeugdelftal A1 van v.v. Groote Lindt kampioen in de eerste klasse

08 juni 2009
Jeugdelftal A1 van v.v. Groote Lindt kampioen in de eerste klasse

ZWIJNDRECHT - Het hoogste jeugdelftal A1 van De Lindt is, na een zinderende kampioenswedstrijd door een 3 -2 overwinning tegen Dubbeldam op neutraal terrein van v.v.Sliedrecht,kampioen geworden in de 1e klasse. Deze beslissingswedstrijd was noodzakelijk omdat zowel De Lindt, als Dubbeldam na 22 competitiewedstrijden een gelijk aantal punten had van 56.

Na een ruststand van 3 -1 voor De Lindt, wist Dubbeldam na de rust nog 1 keer te scoren, maar dit was niet genoeg, zodat de De Lindt na een blessuretijd van 13 minuten de winst in de wacht wist te slepen en het kampioensfeest kon beginnen. 

Dit A1 jeugdelftal had nagenoeg dezelfde samenstelling van spelers als het D1 pupillenelftal dat in 2003 ook kampioen wist te worden in de 1e klasse.

Bijna alle spelers van dit talentvolle A1 jeugdteam zal het nieuwe seizoen overgaan naar de senioren van De Lindt en de selectieteams versterken. “”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.