botsing tussen snorfiets en auto's

08 juni 2009

ZWIJNDRECHT - Een 45-jarige man uit Zwijndrecht is met zijn snorfiets tegen twee geparkeerde auto’s gebotst. Dat gebeurde op zondag 7 juni 2009 rond 01.00 uur op de Middellijn in Zwijndrecht. De man verklaarde dat hij iemand die overstak probeerde te ontwijken en hierna viel. Uit de blaastest bleek dat de 45-jarige man een te hoog promillage had door alcoholgebruik. De politie vorderde hiervoor zijn rijbewijs in.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.