Zwijndrechtenaren als K3

08 juni 2009
Zwijndrechtenaren als K3

ZWIJNDRECHT -Steeds meer talentenjachten vinden er plaats in Nederland. Een fenomeen wat de hele wereld overgaat. Zo ook in België die voor kandidaten naar Nederland komen om talent te zoeken. Een zoektocht naar talent is begonnen naar een nieuwe zangeres voor K3, de meidengroep die voor de kleinsten een ware rage is. Nu plots Kathleen uit de  groep is gestapt moeten de overgebleven dames op zoek naar een vervangster om als K3 door te gaan want anders blijven ze K2. Onder de naam K2  zoekt K3 was er afgelopen zondag een talentenwedstrijd georganiseerd door SBS6 in het Rotterdamse Ahoy. Vroeg in de ochtend, half negen moesten de kandidaten zich melden voor de deuren van Ahoy waar ze uiteindelijk  om elf uur binnen mochten. Met een beperkt aantal fans stond iedereen buiten te wachten.

Zo ook een aantal Zwijndrechtenaren. Gelukkig scheen de zon  maar wat duurt wachten lang. Gelukkig  regende het nog niet maar toen iedereen naar binnen mocht was het voor de fans eerst met zijn allen naar de WC en daarna naar de koffie. Voor de kandidaten was het belangrijk dat zij zich eerst gingen melden en een nummer gingen verwerven. De Belgen hielden er een apart systeem op na. Wie een voorzetsel voor zijn naam  had als van of de, moest zich melden bij die eerste letter aan de inschrijfbalie en niet bij de letter van de achternaam zoals men bij de ingang gemeld hadden. De audities gingen al vlot van start. Terwijl de audities plaats vonden kwam men langs de tafeltjes nog wat informeren of men meedeed. Zo zat ook de Zwijndrechtse Chris Moorman als fan aan een tafeltje  en deze maakte de opmerking dat hij graag meegedaan zou hebben maar ja als man kan dat natuurlijk niet. Hij mocht door die opmerking meteen meekomen om auditie te doen. Ondanks dat hij geen tekst kende werd hij tussen twee kartonnen K tjes geplaatst met een witte pruik op. Of het wat is geworden zal nog moeten blijken net als bij de andere Zwijndrechtse kandidaat.

Men is vast gewaarschuwd voor een lokale politicus met een witte pruik op zijn hoofd. De bonus voor alle bezoekers was dat de K2 dames een klein optreden deden wat voor de vele kinderen een mooi moment was om de dames te ontmoeten. Veel volwassen mensen deden auditie. Het zal dus wel weer lachen worden als alles uitgezonden wordt. Wie weet komt de nieuwe K3 wel uit Zwijndrecht.

Foto door: Chris Moorman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.