VVGZ A1 pakt ook Supercup

08 juni 2009
VVGZ A1 pakt ook Supercup

ZWIJNDRECHT - Na de titel in de hoofdklasse heeft het A1- elftal van VVGZ ook de Supercup gepakt. Nadat het team van trainer John Vermeulen twee weken terug ook al Algemeen Hoofdklasse kampioen werd van het district Zuid 1, werd in de strijd om de Supercup bekerwinnaar  S.C. ‘t Zandt A1 verslagen. In Middelburg kwam VVGZ nog wel met 0-1 achter maar uitblinker Stefan Zwang maakte gelijk en in de verlenging kopte invaller Robin Benning de winnende binnen. Een prachtige prestatie van dit talentvolle team, waarvan een zestal spelers de A-selectie van VVGZ gaat versterken en de rest het volgend seizoen in de 3e divisie gaan uitkomen.

Op de foto: foto VVGZ A1

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.