Dronken en zonder rijbewijs op gestolen snorfiets

15 juni 2009

ZWIJNDRECHT - Een 17-jarige en 18-jarige jongen zijn in de nacht van zaterdag 13 juni op zondag 14 juni aangehouden, omdat zij zonder rijbewijs op een gestolen snorfiets reden. Tevens bleek de bestuurder te diep in het glaasje te hebben gekeken. De jongens werden tijdens een routinecontrole aan de Molenvliet staande gehouden. Beide zijn voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.