Ook Conventus KC1 kampioen

15 juni 2009

ZWIJNDRECHT - De strijd ging tussen Conventus KC1 en GKV C. Beide ploegen stonden voor aanvang van de laatste wedstrijd samen bovenaan. De uitwedstrijd in Gorinchemleverde een gelijkspel(5-5) op. Dus twee aan elkaar gewaagde ploegen. De eerste helft van de kampioenswedstrijd gaf eigenlijk een gelijk beeld, de eindstand van de uitwedstrijd was nu al bereikt bij de rust: 5-5. Na de rus had GKV niets meer te vertellen en scoorden ook niet meer. Conventus deed dat wel, mar liefst 5x. Eindstand 10-5.
Felicitaties voor de echte kampioenen: Sharon van Antwerpen, Brittany Bonnema, Michael Dooren, Iris Fitskie, Marissa de Heer, Bonita van Hofwegen, Jeroen van de Pol, Remco Vogt, Kirsten Winters en natuurlijk Hannie Pellikaan en Jerica Prins als begeleiders.