Plunderaars gokkasten op heterdaad betrapt

16 juni 2009

ZWIJNDRECHT - Een 36-jarige man en een 28-jarige man uit Rotterdam wilden maandagavond 15 juni hun slag slaan door enkele gokkasten bij een Bowlingcentrum aan de Langeweg te plunderen. De twee werden echter op heterdaad betrapt door de eigenaar die via een alarmsysteem gewaarschuwd was. De politie kwam ter plaatse en heeft de mannen aangehouden en meegenomen naar het bureau. In totaal hadden zij voor ruim 700 euro aan kleingeld in hun jaszakken zitten. Het geld is ter plekke aan de eigenaar teruggegeven.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.