Geslaagden DevelsteinCollege vestiging:LOC@ Sector: Techniek

18 juni 2009

ZWIJNDRECHT - VMBO Basisberoepsgerichte leerweg  Sector: Techniek;

BB:
Bouwtechniek timmeren; Immanuel van den Berg, Papendrecht; Mitchell Brand, Dordrecht; Jordy Dam, H.I. Ambacht; René Dubbelman, Zwijndrecht; Bas Egbers, Zwijndrecht; Brian Hamar de la Brethonière, Zwijndrecht; Wesley Kramer, Zwijndrecht; Robert Overgaauw, Heerjansdam; Adem Öztürk, Zwijndrecht; Bouwtechniek fijnhoutbewerken; Randy van den Dungen, Zwijndrecht; Andrew Flohr, Dordrecht; Ying-Lim Tang, Zwijndrecht;
Bouwtechniek schilderen; Stefan Buijs, Zwijndrecht; Thijs van der Hel, Zwijndrecht; Mark Hoogvorst, Zwijndrecht; Thierry van Kooten, H.I. Ambacht; Tim van der Nat, Zwijndrecht; Ismerai Offerman, Zwijndrecht; Bjorn Pits, Zwijndrecht; Elektrotechniek; Jochem van Brummelen, Barendrecht; Roy Groos, H.I.Ambacht; Florian de Lat, Ridderkerk;  Brian Maas, Zwijndrecht; Devadip Plomp, Zwijndrecht; Jeffrey de Rijcke, H.I.Ambacht; Victor Sevink, H.I.Ambacht; Ewout Tromp, Zwijndrecht; Installatietechniek; Jason Balootje, Zwijndrecht; Mike Bijkerk, Zwijndrecht; Michael Eland, H.I.Ambacht; Wesley Ponsen, H.I.Ambacht; Marc Ruitenberg, H.I.Ambacht; Dennis Streefland, Ridderkerk; Hamid Taherzada, Zwijndrecht;
Metaaltechniek; Maikel de Hoog, H.I.Ambacht; Wesley Kleijwegt, Zwijndrecht;
Raymon Ringelberg, Zwijndrecht; Roël van der Veen, Zwijndrecht; Voertuigentechniek; Mick van den Adel, H.I.Ambacht; Salim Benali, H.I.Ambacht;  Robin van den Berg, Ridderkerk; Nick Bezemer, Zwijndrecht; Efendi Bilik, Ridderkerk; Carlos Clarck, H.I. Ambacht; Leroy van Gool, Ridderkerk; Marlon Hanley, Zwijndrecht; Benedikt Riegman, Dordrecht; Wesley Spits, Papendrecht;
Patrick Stouthandel, H.I.Ambacht; Stefan Thijssen, H.I.Ambacht;  Jeff Vermeulen, H.I.Ambacht; Julian van Welie, Heerjansdam.

BK:
Bouwtechniek timmeren;,Ronald Tieleman, H.I.Ambacht;
Bouwtechniek schilderen; Robert Hoeksema, Zwijndrecht; Mike Nijhuis, Zwijndrecht; Simone Ruiten, Heerjansdam;
elektrotechniek; Robin Bezemer, Zwijndrecht; Robin Delhaes, H.I.Ambacht; Robin Hoek, Zwijndrecht; Rick Kerskes, Barendrecht; Henk Niessen, Zwijndrecht; Pito Offerman, Zwijndrecht; Kevin Onderdelinden, H.I.Ambacht; Jerry Rademaker, Zwijndrecht; Tom Tempelaar, Zwijndrecht; Michael Welbergen, Zwijndrecht; Edwin van de Wiel, Zwijndrecht;
Installatietechniek; Pieter Moerman, H.I.Ambacht; Victor Rensen, Zwijndrecht; Mike Zagwijn, H.I.Ambacht;
Metaaltechtniek; Stefan van Amelsvoort, Zwijndrecht; Michael Bettonvil, Zwijndrecht; Jasper Bijlsma, Heerjansdam; Youri Bronwasser, Zwijndrecht; Koen Hoets, Heerjansdam; Remco Molenaar, Zwijndrecht; Mark Molendijk, Zwijndrecht;
Rene van der Veen, Dordrecht;
Voertuigentechniek; Leroy Baas, H.I. Ambacht; David Candia, Dordrecht; Guido Duijvelaar, H.I.Ambacht; Niyazi Elibol, Alblasserdam;  Ritesh Gajadhar, Dordrecht; Thomas Hazenbosch, Dordrecht; Jeroen de Jong, Heerjansdam; Sean van der Linden, Heerjansdam; Robbert Noort, Zwijndrecht; Leroy de Paauw, H.I.Ambacht; Kevin van Tienderen, Zwijndrecht; Steven Uijl, Zwijndrecht; Michael Vester, Zwijndrecht; Ryan van der Waal, Heerjansdam; Dave van Zanten, ’s-Gravendeel.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.