Bobo opent locatie Balistraat

19 juni 2009
Bobo opent locatie Balistraat

ZWIJNDRECHT - Om aan de grote vraag naar BSO-plaatsen te kunnen voldoen, opent Kinderopvang Bobo op 24 augustus 2009 een nieuwe BSO-locatie in Zwijndrecht. De nieuwe locatie is gelegen aan de Balistraat, in het gebouw van OBS De Dolfijn. De leerlingen van deze school konden in het gebouw al gebruik maken van Bobo’s Kinderrestaurant. Met ingang van het nieuwe schooljaar kunnen ze er ook genieten van alle leuke activiteiten van Bobo’s Buitenschoolse Opvang. De nieuwe locatie aan de Balistraat is ook het ‘BSO thuishonk’ voor leerlingen van De Margrietschool en leerlingen van De Dolfijn, locatie Laurensvliet. Kinderen zijn van harte welkom op de nieuwe Voorschoolse en/of Naschoolse opvang aan de Balistraat.    

Kinderen voelen zich thuis
De kinderen van de BSO spelen binnen en buiten, maken uitstapjes, gaan sporten en bewegen, ontspannen zich, maken huiswerk en vermaken zich met leuke spellen. De jarenlange ervaring van Kinderopvang Bobo heeft geleerd dat kinderen het erg naar hun zin hebben tijdens de opvang. Want bij Bobo is Buitenschoolse opvang niet zomaar opvang! Het uitgangspunt is dat ouders en kinderen een fijne tijd hebben. Bobo is buitengewoon betrokken bij ouders en kinderen. Er wordt voortdurend ingespeeld op de behoeften.

Mogelijkheden en kosten
Veel ouders hebben recht op een tegemoetkoming van de Belastingdienst. Hierdoor is de prijs die ouders moeten betalen voor BSO, erg aantrekkelijk. Op de dagen dat de kinderen naar de BSO komen, is bovendien het Kinderrestaurant kosteloos. Bobo heeft verschillende mogelijkheden. De Voorschoolse opvang is al geopend vanaf 07:00 uur. De Naschoolse opvang sluit pas om 18:30 uur. De medewerkers zijn professioneel en de pedagogische beleidsplannen goed doordacht. Bobo is HKZ gecertificeerd en biedt opvang van hoge kwaliteit.

Informatie
Bij Kinderopvang Bobo kunnen ouders terecht voor Hele dagopvang, Buitenschoolse opvang, Kinderrestaurant en Peuterspeelzaal. Bobo heeft een groot aantal locaties in Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk. Meer informatie over Bobo en een overzicht van alle locaties kunt u vinden op www.bobokdv.nl of bel naar het Centraal Bureau,  078 – 612 13 30.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.