Overlopen bij poging tot inbraak

22 juni 2009

ZWIJNDRECHT - Een 19-jarige man uit Zwijndrecht is door politieagenten aangehouden als verdachte van poging inbraak in een schuur. Dit gebeurde op maandagochtend 22 juni 2009 omstreeks 04.00 uur. De politie kreeg een melding dat er twee mannen liepen achter de woningen aan de Lindelaan. Politieagenten troffen na een zoekactie de 19-jarige verdacht aan op de fiets in de Prins Hendrikstraat. Omdat hij aan het signalement voldeed werd hij aangehouden. De andere verdachte werd niet meer aangetroffen. De 19-jarige had alcohol gedronken en blies in het bureau 0,7 promille (300 ug/l). Hij is ingesloten en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.