Inbreker slapend aangetroffen

22 juni 2009

ZWIJNDRECHT - Een 40-jarige man zonder vaste woonplaats is door politieagenten aangehouden wegens inbraak in een geparkeerd staande toercaravan. Dit gebeurde op zondagavond 21 juni 2009 omstreeks 18.50 uur in de Hindemithstraat. De eigenaars van de caravan ontdekten dat er was ingebroken in de caravan en waarschuwde de politie. Politieagenten troffen de verdachte slapend op de bank van de caravan aan. Hij was via een geforceerd raam binnengekomen. Er werden diverse goederen vermist. De verdachte is ingesloten en in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.