DIVERZ zoekt jongeren die geïnteresseerd zijn in ontwikkelingssamenwerking

22 juni 2009
DIVERZ zoekt jongeren die geïnteresseerd zijn in ontwikkelingssamenwerking

ZWIJNDRECHT - Binnenkort gaat Diverz starten met een vrijwilligersproject waarin jongeren het voortouw nemen. Welzijnsorganisatie Diverz wil een jongerenwerkgroep samenstellen die een “ontwikkelingsorganisatie” onderzoekt, beter leert kennen en deze dan met een eigen initiatief zal gaan steunen. In dit project dat door jongeren voor jongeren in Sierra Leone wordt opgestart staat sport centraal.

Heb jij altijd al iets willen doen voor een betere wereld? Vind jij het belangrijk dat jij je stem kunt laten klinken in ontwikkelingssamenwerking ? Ben je tussen de 12 t/m 16 jaar met een creatief brein ? Ben je een sportliefhebber ? Wellicht biedt deze jongerenwerkgroep jou de kans om samen met mensen van je eigen leeftijd, andere culturen te ontmoeten en samen op een leuke manier te leren over ontwikkelingshulp.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar cursus@diverz.info

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.