Beschonken man rijdt tegen auto's en door voortuinen

22 juni 2009

ZWIJNDRECHT - De politie heeft in de nacht van zaterdag 20 juni op zondag 21 juni een 52-jarige man uit Rotterdam aangehouden in de Patrijsstraat in Zwijndrecht. Hij reed in die straat tegen zeker 4 geparkeerde voertuigen, door een aantal voortuinen heen en reed een lantaarnpaal omver.  Een getuige belde de politie die direct kwam. De man bleek danig onder invloed van alcohol, hij blies 1,5 promille terwijl de grens op 0,5 promille ligt. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Gezien de schadepost aan auto’s en voortuinen wordt er daar ook proces-verbaal verbaal opgemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.