Huwelijk Saskia Okkerse en Jos Eigenbrood

22 juni 2009
Huwelijk Saskia Okkerse en Jos Eigenbrood

ZWIJNDRECHT - Woensdag 17 juni zijn Saskia Okkerse en Jos Eigenbrood in het stadhuis van Culemborg getrouwd. Beiden zijn goed bekend in de turnwereld. Saskia, vierendertig jaar, is selectietrainster bij de Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O en heeft de meisjes van de eerste en tweede divisie onder haar hoede. Zij is reeds zevenentwintig jaar lid van deze club en heeft zelf ook op landelijk niveau geturnd.

De drieëndertig jarige Jos heeft ook zijn voetsporen in de individuele wedstrijdsport van het turnen. Hij is inmiddels negen jaar lid van O & O en traint daar de jongens en heren uit de eredivisie. Naast het trainerschap is Jos nationaal jurylid en verzorgt hij binnen de Koninklijk Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) de nodige cursussen en instructiedagen met betrekken tot het jongens- en herenturnen.
In het dagelijks leven werkt Saskia als apothekersassistente bij de Veerapotheek in Zwijndrecht en is Jos werkzaam als beleidsmedewerker bij de Gemeente Alblasserdam. Vanuit de turnwereld was er ’s middags veel belangstelling voor de huwelijksplechtigheid in Culemborg en ’s avonds op het huwelijksfeest in Hardinxveld-Giessendam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.