Man met bivakmuts aangehouden

23 juni 2009

ZWIJNDRECHT -Een 23-jarige man uit Zwijndrecht is op 22 juni rond 23.00 uur op de Kamerlingh Onnesstraat aangehouden. Een getuige had hem in de buurt van een benzinepomp aan de Munnikensteeg met een bivakmuts op gezien en belde 112.

De politie nam de melding serieus en kwam meteen ter plaatse. Na een kort onderzoek kon de man getraceerd en aangehouden worden. Na een nacht cel werd hij verhoord. In het verhoor meldde hij dat hij op de bewuste avond met een familielid bij de benzinepomp had lopen geinen en dollen en voor de grap een bivakmuts had opgedaan die hij normaliter onder zijn helm draagt als hij motor rijdt. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.