Auto volledig uitgebrand op de A16

24 juni 2009

ZWIJNDRECHT - Op de A16 ter hoogte van Zwijndrecht is op dinsdagmiddag 23 juni rond 12.45 uur een auto in brand gevlogen. De bestuurder, een 24-jarige man uit Spijkenisse, reed op de A16 toen zijn auto afsloeg. De auto kwam tot stilstand op de vluchtstrook waarna brand onder de motorkap ontstond. De brandweer heeft de brand geblust. De auto is volledig uitgebrand en er is schade aan het wegdek ontstaan. Een speciaal schoonmaakbedrijf heeft de vluchtstrook gereinigd en de auto is getakeld. Vanwege de brand werden twee rijstroken gedurende ongeveer drie kwartier afgesloten, waardoor enige tijd file ontstond in de richting van Dordrecht. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.