Gezellige netwerkborrel Festino

26 juni 2009

ZWIJNDRECHT - Op vrijdag 26 juni organiseerde Festino een netwerkborrel. Het doel van dit thema was een gezellige meet & Greet tussen de verschillende netwerken van mensen die bekend zijn met Festino. Ondernemers, klanten, politiek was aanwezig of kwam even langs. Vanaf vier uur in de middag konden mensen langskomen. Het weer zat helemaal mee waardoor de binnentuin weer optimaal gebruikt kon worden. Binnen werd er gezellig muziek gedraaid die uiteraard ook buiten doorklonk. Piet de Bruin zorgde voor drinks, foodies en Music for the moment terwijl de gastvrouwen Jose en Ariette als gastvrouw de gezelligheid verzorgden. DJ Ruben was degene die voor de Loungemuziek zorgde.

Er waren heerlijke zomerse cocktails voor de liefhebber en verschillende mediterrane gerechtjes. Het was een gezellige opkomst die voor het mooie beslist drukker mocht zijn maar het was ook opgezet om mensen kennis te laten maken met de gezelligheid. Want gezellig is het in Festino. Als je het nog nooit meegemaakt hebt is het zeker de moeite waard om het eens te bezoeken. Vanwege de uitgestelde verbouwing rond winkelcentrum Walburg zal Festino er nog wel wat jaren zitten. Plaats genoeg voor leuke feesten of om naar de kleinschalige theateropzet te gaan.

Zelfs Sinterklaas gaat Festino bezoeken lazen we in de folder. Die komt op 14 november Zwijndrecht bezoeken als voorbereiding op zijn verjaardagsfeest wat wij zo graag met zijn alleen vieren.
Wil je meer weten over de swingende muziekvoorstellingen of de optredens van de stand up comedians van comedy explosion  dan moet je eens langs surfen of gewoon gaan kijken.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.