Nikki de Roest in Oranje onder de 16 jaar

26 juni 2009
Nikki de Roest in Oranje onder de 16 jaar

HEERJANSDAM – Afgelopen weekend heeft Heerjansdam speelster Nikki de Roest te horen gekregen dat ze definitief bij de laatste 18 speelsters zit voor het internationale toernooi in Zweden. Het toernooi wordt gespeeld in Zweden van 28 juni tot en met 5 juli. Oranje zit in de poule met Duitsland, IJsland en Noorwegen. De winnaar speelt de finale op 4 juli in Oslo.

 Nikki de Roest speelt in het normale B1 team van Heerjansdam en niet in een speciaal dames team. Nikki de Roest is de enige speelster uit de regio in de selectie van Oranje.

Foto: Wouter Gorter

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.