Reneco Heer Jan dubbel toernooi 2009

26 juni 2009

ZWIJNDRECHT - Het Heer Jan dubbel toernooi 2009 is in volle gang.

Meer dan 200 partijen worden er deze week gespeeld bij tennisvereniging Heer Jan, in veel categorieën. Nieuw dit jaar is categorie 3. Deze categorie verhoogt natuurlijk het kijkplezier langs de baan. Het is op ieder niveau spannend. Het publiek leeft enorm mee en moedigt aan onder het genot van bijvoorbeeld een sangria en lekker in het zonnetje. Weten wie er deelnemen en hoe de stand is? Kijk op www.tvheerjan.nl

Vrijdag is bij  Heer Jan de feestavond voor deelnemers en bezoekers met de bekende zanger Andrew Dean.  Dat wordt zeker weer gezellig. Ook u bent welkom. 

Zondag wordt sportmassage gegeven door Joop Jansen en vinden de finales plaats. Om 16.00 uur spelen de dubbels van niveau 3 en 4.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.