Man gewond in woning aangetroffen

27 juni 2009
Man gewond in woning aangetroffen

ZWIJNDRECHT – Op zaterdagmorgen 27 juni is een 82-jarige man uit Zwijndrecht rond 10.30 uur in zijn seniorenwoning aan de Lus gewond aangetroffen door een medewerkster van de Thuiszorg. De man is met hoofdletsel naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht. Hij verkeert buiten levensgevaar.

Onbekenden hebben zich toegang tot de woning verschaft waarna de man gewond is geraakt. Wat er precies is gebeurd is nog erg onduidelijk, evenals een mogelijke buit die is meegenomen. De politie doet sporen- en buurtonderzoek in de woning.

Getuigen die iets hebben gezien tussen vrijdagavond 26 juni 22.00 uur en zaterdagmorgen 27 juni 10.30 uur, worden dringend verzocht contact op te nemen met de recherche op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Foto: Gerben van den Boom

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.