Internationaal succes Bart Deurloo en Melvin Ornek

29 juni 2009
Internationaal succes Bart Deurloo en Melvin Ornek

ZWIJNDRECHT - Bart Deurloo en Melvin Ornek hebben op 27 juni 2009 tijdens de 10e FL Gym Open van Luxemburg de eerste plaats behaald met 163,500 pt. Zeven andere teams uit Duitsland, Groot-Brittannië, Oezbekistan en Luxemburg werden verslagen. De Nederlandse turners werden gecoacht door trainer Enrico Visser.

Bart Deurloo pakte zilver in het individueel klassement met liefst 84,567 pt en Melvin Ornek werd 6de met 78,933 pt. Een mooi succes voor het team van O&O Zwijndrecht zo vlak na het NK turnen 2009 in Ahoy.

Anton Fokin uit Oezbekistan, die Olympisch brons won op brug tijdens de Spelen van Beijing 2008,  won individueel goud met 85,433 pt.

Bij de toestelfinales liet Bart Deurloo opnieuw van zich spreken. Op sprong veroverde hij het goud. Op de onderdelen vloer, ringen en brug pakte hij verdienstelijk het brons.

Anna Pobokova, eveneens lid van de Zwijndrechtse gymclub, sloot in Amsterdam haar turncarrière af met een bronzen meerkampmedaille op het internationale ritmische gymnastiektoernooi “AmsterdamMasters”.
Anna was ook succesvol in de gereedschapfinales. Op de onderdelen hoepel in lint pakte zij tot tweemaal toe het zilver. Haar touw- en balcomposities werden beloond met de bronzen medailles.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.