Urban wijkfeest in Oudelands Ambacht

29 juni 2009

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag kon de jeugd uit Oudelands Ambacht actief deelnemen aan de basketbalclinic van oud-NBA speler Henk Pieterse en kijken naar Capoeira, een Braziliaanse vechtdans. Tevens waren er demo’s en clinics van Inline skating en Freestyle voetbal. Een optreden van rapper Risskant was het sluitstuk van het wijkfeest in de wijk Oudelands Ambacht in Zwijndrecht. De dag werd jammer genoeg matig bezocht door de jeugd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.