Aanhouding na mishandeling in horecgelegenheid

29 juni 2009

ZWIJNDRECHT - Een 17-jarige jongen uit Heerjansdam is in de nacht van vrijdag op zaterdag 27 juni aangehouden na een mishandeling van een 19-jarige man uit Zwijndrecht bij een horecagelegenheid aan de Molenvliet.

Vermoedelijk is de mishandeling ontstaan na een ruzie die ontstond met een groepje uitgaande jeugd.  Het slachtoffer liep een bult aan zijn oog op, raakte gewond aan zijn mond en werd naar het ziekenhuis gebracht. Hij is inmiddels weer thuis. Later op de dag werden nog drie mannen van 18 (2x) en 20 jaar uit Heerjansdam aangehouden. Zij zijn eveneens ingesloten en in verzekering gesteld. De politie doet onderzoek en is op zoek naar onafhankelijke getuigen die meer informatie hebben. Zij kunnen contact opnemen met de recherche in Dordrecht op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.