Inbraak in bedrijfsrestaurant aan de Langeweg

29 juni 2009

ZWIJNDRECHT - In de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 juni 2009 is ingebroken in het bedrijfsrestaurant van een instelling aan de Langeweg. Nadat een deur werd geforceerd kon men in de kantoorruimte komen. Er werd vervolgens een kast opengebroken. Een kluis, die verankerd was aan een muur, werd in zijn geheel van de muur gebroken en meegenomen. Er werd een aanzienlijk geldbedrag gestolen. Politieagenten van de Unit Forensische Opsporing stellen een sporenonderzoek in.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.