Zoon slaat moeder aan de Celebeslaan

13 juli 2009 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een 38-jarige man is vrijdagavond 10 juli aangehouden voor het mishandelen van zijn moeder. De mishandeling ging vooraf aan een woordenwisseling tussen moeder en zoon waarna hij haar mishandelde. Het incident had plaats in de woning van het tweetal aan de Celebeslaan. De man is aangehouden en na verhoor in de loop van zaterdag heengezonden. De moeder heeft aangifte gedaan bij de politie.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.