The Blue Lagoon niet naar Achterlindt of kantoorgebouw Van Leeuwen Buizen

15 juli 2009 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - De eigenaar van de discotheek The Blue Lagoon, de heer Biesheuvel, heeft aangegeven niet in te gaan op de door de gemeente aangedragen alternatieve locaties voor zijn discotheek. Hiermee zijn de  Achterlindt en het kantoorgebouw van Van Leeuwen Buizen aan de Lindtsedijk van de baan als mogelijke vestigingslocatie voor de discotheek.

Nadat de provincie eerder had aangegeven dat de discotheek de afgifte van een nieuwe milieuvergunning voor rangeerterrein Kijfhoek belemmert (de discotheek is nog steeds in bedrijf aan de Molenvliet) is de gemeente op zoek gegaan naar alternatieve locaties. Het college hecht er grote waarde aan om deze voorziening voor jongeren te behouden voor de Zwijndrechtse Waard.

De heer Biesheuvel heeft de locaties afgewezen, omdat hij meent hier geen rendabele investering te kunnen plegen. De ondernemer komt binnenkort met een locatie waar hij denkt dat wel te kunnen. De gemeente zal na de zomervakantie deze locatie nader onderzoeken.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.