Twee gewonden bij aanrijding aan Pieter Zeemanstraat

16 juli 2009 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Twee mensen zijn gewond geraakt bij een aanrijding. Het ongeval gebeurde op woensdagmiddag 15 juli 2009 op de P. Zeemanstraat in Zwijndrecht. Daar reed een 24-jarige vrouw uit Zwijndrecht in haar personenauto. Naast haar zat een 30-jarige vrouw uit Zwijndrecht met op schoot haar 3-jarige dochter. De automobiliste lette even niet goed op het verkeer en zag niet dat de bestelbus voor haar stilstond. Ze remde nog hard maar dat voorkwam de aanrijding niet.

Tijdens het ongeval kwam de bijrijdster met haar hoofd tegen de voorruit terecht. De brandweer hielp het ambulancepersoneel door voorzichtig de 30-jarige vrouw uit de auto te halen. Het 3-jarig meisje dat op schoot zat raakte niet gewond. De 33-jarige bestuurder uit Zwijndrecht van de bestelbus had pijn in zijn nek. Hij moest ook voor onderzoek naar het ziekenhuis.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.