Auto het water in aan de Parklaan

20 juli 2009 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een auto is het water ingegleden. Dat gebeurde op zaterdagavond 18 juli 2009 in een sloot bij het zwembad aan de Parklaan in Zwijndrecht. Een 22-jarige vrouw uit Zwijndrecht vertelde dat zij de bestuurster was. Ze verklaarde een paar rondjes te hebben gereden en op het moment dat ze keerde en ook doordat zij zat te praten verloor de vrouw de macht over haar stuur. De auto kwam op het gras terecht. Toen de 22-jarige de auto in zijn achteruit zette bleek deze niet genoeg kracht te hebben om achteruit te rijden. De wagen gleed verder naar voren het water in. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.