Trivire is de nieuwe naam

20 juli 2009

ZWIJNDRECHT -Op 1 juli 2009 zijn  de woningcorporaties Interstede en Progrz gefuseerd. Deze fusie is  na een ruime voorbereiding in goede harmonie  tot stand gekomen. Bestuurders en huurdersraden hebben hun goedkeuring gegeven waardoor de nieuwe organisatie van start kon gaan. Veel van de huurcomplexen in Dordrecht, Zwijndrecht en H.I.Ambacht liggen naast elkaar waardoor er een goede aanvulling in diensten op elkaar aansluiten. In Dordrecht wordt er in de wijk Krispijn ook al langer samengewerkt waardoor de volledige fusie een logische stap was geworden. De naam van de nieuwe organisatie vindt zijn oorsprong in het drierivierenpunt, dat de Drechtsteden verbindt en waar mensen elkaar ontmoeten. De gekozen kleuren in het naamlogo verwijzen naar  de veelkleurigheid  van de samenleving en veelzijdigheid van hun woonproducten en diensten. Trivire is de naam geworden waarin men samen met bewoners en de professionals van het bedrijf aan mooie en dynamische wijken en buurten wil werken. En waar ze met de verschillende achtergronden van de mensen  die daar wonen een positieve bijdrage willen leveren aan de samenleving.
Marc Vintgens en Wim van der Linden gaan hun bijdrage als directeur bestuurder leveren aan het bedrijf. De een voor de dagelijkse gang van zaken de ander voor de ontwikkelingen die constant plaatsvinden bij de ontwikkeling van alles wat op woongebied plaatsvindt. Op 1 januari 2010 gaat de organisatie volledig onder de nieuwe naam werken en tot die tijd wordt er nog gewerkt onder de eigen naam en blijven uiteraard gewoon bereikbaar en toegankelijk zoals altijd
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.