Zomerkamp 2009

15 augustus 2009 door Ad van Herk
Zomerkamp 2009

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 15 augustus 2009 vertrokken twee tjokvolle bussen met honderd kinderen vanaf het Raadhuisplein naar hun zomerkamp bestemming in Mierlo. Miranda de Vries (locoburgemeester) zwaaide de honderd kinderen uit.

Het zomerkamp is een activiteit van de Stichting Vakantiebesteding Zwijndrecht (SVZ). De stichting bestaat sinds 1959 en organiseert in de zomer diverse activiteiten voor kinderen in Zwijndrecht, zoals het Zomerkamp Zwijndrecht en Het Festijn. Eerder bezochten leden van het college Het Festijn in de Develhal. Het Zomerkamp is bedoeld voor kinderen uit groep 6,7 en 8 van de basisschool.

IJsjes
Omdat de stichting dit jaar het 50-jarig jubileum viert, trakteerde Miranda de Vries voor vertrek alle kinderen op een ijsje. De vakantiepret begon dus al op het Raadhuisplein.

Downunder
Jaarlijks verbindt de organisatie een thema aan de vakantieweek. Dit jaar staat in het teken van Australië. Alle spellen en activiteiten zijn geïnspireerd op het kampthema.

Foto's: Ad van Herk 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.