Dodelijk bedrijfsongeval aan de Noordweg

17 augustus 2009

ZWIJNDRECHT - Bij een bedrijf aan de Noordweg is een 38-jarige man uit Portugal om het leven gekomen. Het slachtoffer werd onwel tijdens werkzaamheden in een buis. Hij werd door collega’s uit de buis gehaald en direct gereanimeerd. Personeel van de ambulancedienst nam de reanimatie over. De man is  in kritieke toestand per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Zwijndrecht, waar hij kort na aankomst overleed.

Het slachtoffer dat tijdelijk in Dordrecht verbleef was op maandagmiddag 17 augustus 2009 omstreeks 13.40 uur bezig met laswerkzaamheden. Man werd mogelijk onwel door het inademen van gas. De brandweer kwam ter plaatse voor het doen van metingen. Voor de collega’s van het slachtoffer werd Slachtofferhulp ingeschakeld. De arbeidsinspectie onderzoekt de oorzaak van het bedrijfsongeval.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.