Man gewond in de Watermanstraat

19 augustus 2009 door Ad van Herk
Man gewond in de Watermanstraat
Achterkant van het huis.

ZWIJNDRECHT - Een 33-jarige man uit Loosdrecht is vanuit de eerste verdieping van een woning naar beneden gesprongen. Bij de politie kwam op dinsdagavond 18 augustus 2009 rond middernacht een melding dat er iemand liep te schreeuwen op de Watermanstraat in Zwijndrecht. Agenten zagen daar inderdaad een man die met een mes rondliep en een woning binnenging. De politie zette de omgeving af. Plotseling sprong de 33-jarige vanuit een raam naar beneden. Hierdoor raakte de 33-jarige gewond en een ambulance bracht hem naar een ziekenhuis. Hij heeft vermoedelijk rugletsel. Uit voorlopig onderzoek bleek dat de 33-jarige onenigheid had met zijn vriendin die woont in het huis aan de Watermanstraat en ook iemand uit de buurt had bedreigd. 

Foto's: Ad van Herk 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.