Actie hulpdiensten tegen verkeerd parkeren

24 augustus 2009 door Ad van Herk
Actie hulpdiensten tegen verkeerd parkeren
Foto: J.W. Schneider

ZWIJNDRECHTSEWAARD - Politie, ambulance en brandweer en hielden maandagavond 24 augustus in Hendrik-Ido-Ambacht een ludieke actie tegen verkeerd geparkeerde auto’s. Het komt regelmatig voor dat automobilisten hun voertuig zo parkeren, dat de hulpdiensten er (bijna) niet langs kunnen. Dat kost de hulpdiensten bij een uitruk veel tijd, waardoor de hulpverlening in gevaar kan komen. 
De hulpdiensten deelde deze avond geen bekeuringen uit, maar vestigen met een kaart achter de ruitenwisser de aandacht op het belang van goed parkeren. Als eerste is de wijk Krommeweg/Sandelingen aan de beurt. 
Binnen kort is ook Zwijndrecht aan de beurt.

Foto's: Ad van Herk

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.