Cultureel seizoen in de Zwijndrechtse waard

28 augustus 2009

ZWIJNDRECHT - Het theaterseizoen 2009/2010 begint weer in september. Voor de Zwijndrechtse waard  bezoek je Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. Na de sluiting van het Zwijndrechtse theater is Cascade het enige theater met een vaste programmering in de Zwijndrechtse waard. Met een zestig ingeplande voorstellingen zit het seizoen weer flink vol. Het programma aanbod bestaat uit cabaret, toneel, comedy, familievoorstellingen en ga zo maar door. 

Bekende namen als Frederique Spigt, Purper, Dolf Jansen, Jan jaap van de Wal komen naast minder bekende namen voor op de lijst van optredens. Donderdag 15 september begint het seizoen met Lenette van Dongen. Voor haar is het net als het jaar van Cascade de start van iets nieuws met haar voorstelling NIKE. Voor deze voorstelling is zij zelfs al genomineerd voor  voor de poelifinario cabaretprijs.

Tijdens de nationale Kinderboekenweek  staat Nanda Roep, kinderboekenschrijfster, met haar familievoorstelling Plazza Patatta op de planken. Voorafgaand aan de Kinderboekenweek is er ook een kinder kook workshop. U kunt er natuurlijk niet kinderen koken maar kinderen kunnen er vanaf zeven jaar deelnemen aan een werk atelier een ander woord voor work shop. Veel muziek, theater en andere vormen van entertainment is dus te vinden in het Ambachtse Cascade.

Wie het hele programma wil zien moet even op de website kijken of bij bezoek van de bibliotheek op de aankondigingsborden kijken. Het is weer een werelds programma dit jaar.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.