Zwijndrecht zoekt meer samenwerking voor jongerenwerk

28 augustus 2009

Volgende week komt er in de Zwijndrechtse carrousel het jongerenwerk in Heerjansdam ter sprake. Waar het eerst niet lukte om met de vrijwilligersorganisaties binnen  Zwijndrecht cq Heerjansdam  samen te werken lijkt het er nu op dat dit gaat lukken.

Diverz gaat het jeugdhonk exploiteren. D66 heeft dit agendapunt op de agenda gezet. Binnen Heerjansdam is het jongerenwerk sinds het ouderjaarsavond feest een punt van bespreking geworden. De dorpsraard heeft zich er mee bemoeid maar ook tijdens de wijkpresentatie in het voormalig gemeentehuis was dit een levbendig onderwerp. Wie mee wil spreken dient zich op tijd aan te melden bij de griffie in Zwijndrecht maar wie gewoon mee wil luisteren is dinsdag van harte welkom op het gemeentehuis vanaf 20.oo uur. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.