Verdachte aangehouden

31 augustus 2009 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een 15-jarige jongen uit Zwijndrecht is op 31 augustus op het politiebureau aan de Rijnstraat in Sliedrecht aangehouden. De aanhouding is het gevolg van een onderzoek dat werd opgestart, nadat de afgelopen weken in Zwijndrecht zeven keer aangifte van ontucht met minderjarigen was gedaan. Naar aanleiding van deze aangiften startte de Unit Zedenpolitie van de Politie Zuid-Holland-Zuid een onderzoek, waar de naam van de verdachte uit naar voren kwam. De jongen is in verzekering gesteld en wordt verhoord. De zedenpolitie zet het onderzoek voort.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.