Controle op fietsendiefstal

02 september 2009 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Op diverse plaatsen heeft de politie in Zwijndrecht fietscontroles gehouden om fietsendiefstal en heling tegen te gaan.
Op de Brabant, Burgemeester Jansenlaan, Develsingel, Dollard, Kort Ambachtlaan en de Jupiterstraat, controleerden agenten verschillende fietsen op framenummers. Op de Brabant werd een fiets in beslaggenomen die als gestolen gesignaleerd stond. De fiets bleek gestolen te zijn in Rijnsburg. De eigenaresse, een 72-jarige vrouw uit Zwijndrecht, gaf aan dat zij de fiets van iemand had gekregen. De politie controleert in Zwijndrecht de komende tijd vaker op gestolen fietsen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.