Mogelijke schoten gelost op de Burgermeester Jansenlaan

03 september 2009 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Politiemensen hebben op de Burgemeester Jansenlaan in Zwijndrecht een 44-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden. Bij de politie kwam op woensdagavond 2 september 2009 de melding dat iemand mogelijk geschoten had. Het zou gaan om een man die geestelijk in de war is. Politiemensen gingen een woning in en hielden de 44-jarige aan. In het pand vonden de agenten geen vuurwapen, maar wel patronen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.