Alle klokken luiden tijdens huwelijk

23 september 2009
Alle klokken luiden tijdens huwelijk

ZWIJNDRECHT - Afgelopen dinsdag, 15 september 2009, was het dé grote dag voor Sander Groeneboom en Gerdientje Bovenberg. Om 11.00 trouwden zij in de trouwzaal van het gemeentehuis. Om diverse redenen was het een bijzondere dag voor het paar. Om te beginnen werd de huwelijksvoltrekking geleid door een bijzondere ambtenaar, namelijk onze wethouder Arie Dost. Hij is familie van het paar. Daarnaast werden Sander en Gerdientje bij aankomst en vertrek blij verrast door de beiaardier die het carillon prachtig bespeelde, iets wat eerder nooit plaatsvond tijdens huwelijksplechtigheden in het nieuwe gemeentehuis.

Voor het kersverse bruidspaar was het een geweldige ervaring. Ze straalden helemaal en ondanks het sombere weer, scheen voor hen de zon op deze mooie dag.
 
Wilt u ook zo’n prachtige dag beleven in onze trouwzaal? Kom dan snel langs en vraag naar ons informatieboekje ‘Trouwen in de Gemeente Zwijndrecht’ , of maak een afspraak op www.zwijndrecht.nl. U kunt ook bellen met (078) 620 66 66.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.